22. juni 2016

Om oss

Indie Yoga AS ble stiftet våren 2016, som resultat av en langvarig drøm og ønske om å drive for seg selv. Det er hovedsakelig Cecilie Skotvold Lindøe som har med daglig drift og undervisning å gjøre. Vi holder til i Horten, Torget 6 A, i tredje etasje.

Cecilies bakgrunn

Jeg ble ferdig utdannet fysioterapeut i København, sommeren 2009. Siden den gang har jeg jobbet både som miljøterapeut og fysioterapeut. Yogaen fant veien inn i livet mitt i løpet av 2011 og har vært en stor del av meg siden da. I kombinasjon med min kunnskap fra fysioterapien har jeg funnet ut hvor verdifullt yoga kan være for blant annet ulike muskel- og skjelettplager. I 2015 fant jeg ut at det var på tide å følge denne lidenskapen videre ved å ta yogalærerutdannelse, slik at jeg også kan dele erfaringen min med andre og forhåpentligvis bidra til noe positivt i min hjemby Horten.

IMG_5723

Jeg driver hovedsakelig med Hatha, som er en bred betegnelse på yoga. Ettersom Hatha yoga betyr selve praktiseringen av fysiske yogastillinger, kan egentlig det meste av yoga klassifiseres under denne betegnelsen. For meg betyr det en variert yogapraksis med mange muligheter, både personlig og som yogalærer. Hatha yoga er et fantastisk verktøy som kan hjelpe til med å oppnå større balanse mellom kropp og sinn.

Min 200 YTT (Yoga Teacher Training) er godkjent av Yoga Alliance, som er internasjonalt anerkjent for å kvalitetssikre og godkjenne yogalærerutdannelser. Selve utdannelsen var en kombinasjon av Sivananda yoga og Hatha yoga, med hovedfokus på førstnevnte. Mitt mål er å kunne tilby yogaundervisning til alle som vil gjøre yoga. Det skal være lav terskel for å komme inn i yogastudioet og mitt ønske er at alle føler seg trygge og godt mottatt for den de er.