4. juli 2016

Praktisk informasjon før du kommer på kurs

Lokalet

Indie Yoga holder til på Torget 6 A. Det er samme inngang som USBL og Sparebank Øst, ved siden av Horten Kino. Selve lokalet er i tredje etasje, det er både trapper og heis tilgjengelig.

Utstyr

Litt praktisk informasjon i forhold til dette; Indie Yoga har matter, blokker og yogastropper av god kvalitet til alle som er med på kurs. Du er hjertelig velkommen til å ta med eget utstyr dersom du ønsker det. Hvis du kommer på drop-in uten å ha gitt beskjed på forhånd, er det fint å ta med egen matte.

Det kan være lurt å ta med en drikkeflaske med vann og eventuelt et håndkle hvis du blir svett eller klam i hendene. Hvis du liker å ha et teppe over deg i Savasana (avspenning) så kan du gjerne ta med det også.

Dersom du har en kropp med litt ekstra utfordringer, for eksempel et vondt kne eller håndledd som ikke tåler for mye belastning – ta gjerne med håndkle, liten pute eller et teppe som kan brettes og brukes som ekstra støtte mellom deg og gulvet.

Fasiliteter

Det er ingen egen garderobe til å skifte i, men det er toalett med relativt god plass vegg-i-vegg med studioet. Det er en garderobe ved inngangen hvor man kan sette fra seg sko og henge fra seg jakker og sekker, men verdisaker bør man ta med inn i studioet og legge langs bakveggen. Du har selv ansvar for å sikre dine personlige eiendeler.

Andre tips

Det er lurt å ta på seg komfortable klær, som ikke er altfor løse (du vil helst ikke at overdelen sklir over hodet underveis). Vanlige treningsklær fungerer helt fint. Det samme gjør myke gode bomullsklær, det viktigste er at du skal kunne bevege deg fritt og ikke hemmes av klærne. På matten er vi alltid barfot for å sikre at man ikke sklir.

utstyrlokalet_1